ELO Dampf-Entsafter Edelstahl
Specifikace ELO Dampf-Entsafter Edelstahl:
barva | Stříbrná |
Kapacita | l |
materiál | nerezová ocel |
Typ | Parní odšťavňovače |
Parní odšťavňovače jsou zařízení, které se používají k extrahování šťávy z ovoce a zeleniny. Pracují tím, že vytvářejí páru, která rozpouští šťávy uvnitř plodů a skrz filtr je odfiltruje. Nejdůležitějšími parametry tohoto zařízení jsou výkon, výtěžnost šťávy, rychlost extrakce, nastavitelná teplota a materiál. Hlavní výhodou parního odšťavňovače je, že je to rychlý a efektivní způsob, jak získat čerstvou šťávu z ovoce a zeleniny. Je to také velmi šetrné k vitamínům a minerálům, které jsou obsaženy v ovoce a zelenině. Nevýhodou je, že je to velmi drahé zařízení a může být pro některé lidi obtížné se s ním naučit pracovat.
Obsah:Parní odšťavňovače seřazené podle výsledku v odborných testech, kde byly srovnávány oproti jejich konkurenci. V úvahu také bereme uživatelské hodnocení napříč internetem.
barva | Stříbrná |
Kapacita | l |
materiál | nerezová ocel |
Typ | Parní odšťavňovače |